Translate

dimarts, 21 d’abril del 2020

ama la yerba true vegeta

1 comentari:

  1. AVÍS A LA POBLACIÓ !!! :

    Epidèmia de felicitat, fins i tot més perillosa que el Coronavirus.

    Una epidèmia mundial s'està estenent a un ritme vertiginós. La OMB (Organització Mundial de el Benestar) prediu que milers de milions de persones es contaminaran en els propers anys.

    Aquí hi ha els símptomes d'aquesta terrible malaltia:

    1 - Tendència a guiar-se per la intuïció personal en lloc d'actuar sota la pressió de les pors, idees preconcebudes i condicionaments de l'passat.

    2 - Manca total d'interès en jutjar als altres, jutjar-se a si mateix i estar interessat en qualsevol cosa que generi conflicte.

    3 - Pèrdua completa de la capacitat de preocupació (aquest és un dels símptomes més greus).

    4 - El constant plaer d'apreciar les coses i els éssers tal com són, que porta a la desaparició de l'hàbit de voler canviar els altres.

    5 - Intens desig de transformar-se per gestionar positivament els pensaments, les emocions, el cos físic, la vida material i l'entorn per desenvolupar constantment el seu potencial de salut, creativitat i amor.

    6 - Repetits atacs de somriure, aquest somriure que diu "gràcies" i dóna un sentiment d'unitat i harmonia amb tots els éssers vius.

    7 - Obertura creixent sense parar cap a l'esperit de la infància, cap a la simplicitat, el riure i l'alegria.

    8 - Moments cada vegada més freqüents de comunicació conscient amb l'ànima, la no-dualitat ... de l'ésser, el que dóna una sensació molt agradable de plenitud i felicitat.

    9 - El plaer de comportar-se com un sanador que porta alegria i llum en lloc de crítica o indiferència.

    10 - Capacitat de viure sol, en parella, en família i en societat, amb fluïdesa i igualtat, sense jugar a ser víctimes, botxins o salvadors.

    11 - Sentir-se responsable i feliç d'oferir als al món els seus somnis d'un futur abundant, harmoniós i pacífic.

    12 - Acceptació total de la seva presència a la terra i disposició a triar en cada moment, el bell, el bo, la veritat i la vivent.

    Si vol seguir vivint amb por, dependència, conflicte, malaltia i conformitat, eviti tot contacte amb persones amb aquests símptomes.

    Aquesta malaltia és extremadament contagiosa!

    Si ja té símptomes, ha de saber que la seva condició és probablement irreversible.

    El tractament mèdic pot fer desaparèixer temporalment alguns símptomes, però no pot impedir que la malaltia progressi.

    No existeix una vacuna contra la malaltia.

    Atès que aquesta malaltia de la felicitat causa una pèrdua de la por a morir, que és un dels pilars centrals de les creences de la societat materialista moderna, és probable que es produeixin disturbis socials, com vagues de la ment bel·licosa i la necessitat de tenir raó, reunions de persones felices per cantar, ballar i celebrar la vida, cercles per compartir i curar, enrabiades de riure i sessions d'alliberament emocional col·lectiva.

    AIXÍ QUE deixem-nos contagiar PER AQUEST VIRUS: LA FELICITAT!

    'Tan genial !!
    🌞🙂😊😌😄😇🙃😃😋😍☺😄😃😅🥰😂😌😀😉🤗🤣😁☺😘😘😘
    Tots anem a madurar!
     
    🙏🙏🙏soy feliz🙏🙏🙏

    ResponElimina